Ringvegen 6, 9018 Tromsø

776 40 100 post@vvsteam.com

Tjenester

Spyleteam

Rørinspeksjon og Trasésøk

Med vårt Gejos inspeksjons kamera kan vi filme inntil 70 meter på et strekk. Vi kan Trasésøke (merke hvor røret ligger under bakken) i tillegg kan vi peile hvor dypt under bakken røret befinner seg.
Vi kan også tilby rørinspeksjon av rørdimensjoner fra 110 og opp med vårt IPEK Rovion Kameratraktorsystem som kan filme inntil 250m.
Vi kan filme avløp, ventilasjon, borebrønner med mer.

Høytrykksspyling

Høytrykkspyling av tette avløp, rensing og rotkutting.

Vi har egne desinfiserte spylerslanger for å tine frossent vann. Vi kan tilby rammeavtale for private og profesjonelle aktører.

 

 

Slamsuging

Vår Mercedes Sprinter kombi bil er utstyrt med slamsuger og har kapasitet til 800L slam på tanken, Dersom det er større volum kan vi ta med vår Bentovac Slamhenger på bilen slik at vi totalt har 2300l kapasitet.
Vi kan slamsuge de fleste våte masser som septikk, sandfang fra gatesluk, Fettutskillere, Pumpekummer, Fyroljetanker med mer

 

 

Kontroll Nyanlegg

Vi kan utføre komplett kontroll av nyanlegg for maskinentreprenør og kommune. Høytrykksrensing, pluggrensing, Trykktesting, Kloring, Desinfisering og nøytralisering.
Vi kan følge anlegget fra start til slutt med innlevering av vannprøver og komplett FVD Dokumentasjon. Både trykkteste utstyret og Klore utstyr er nyeste teknologi med Digital styring av trykktest og Digital styring av klordosering som framkommer på FDV dokumentasjon.

 

 

Trykktest og Kloring

Vi bruker markedets beste utstyr fra Sklarz for å utføre Trykktesting, Kloring, Desinfisering og Nøytralisering iht. den nye VA normen og etter gjeldende krav.

 

 

 

 

Lekkasjesøk med gass og lytting

Vi er en av få i Nord-Norge som kan tilby lekkasjesøk med gass og lytting. Lekkasjesøk kan begrense søkeomfang for maskinentreprenører og bygg eiere ved at vi vil kunne påvise hvor lekkasje oppstår.

Graving

Sammen med våre dyktige samarbeidspartnere kan vi bytte vann og avløp til din bolig som en totalentreprenør. Vi utfører alle oppdrag innen vann og avløp.

 

Rørlegger

Rørinstallasjon til nybygg og renovering. Service og reparasjon av rør og sanitær installasjoner, industri arbeider, forsikring skadesaker og en samarbeidspartner for proffesjonelle aktører

Bygge baderomsmøbel fritt design

Som en del av vår import serie fra Italia, kan vi sammen med kunde tegne et mål tilpasset baderomsmøbel.

  • 10 benkeplatevalg
  • 4 servantløsninger
  • 40 farger i matt og høyglans
  • 6 trestruktur 3D valg

High-end badplanlegger

Vi kan tilby delvis eller komplett baderomsplan helt inn til minste detalj.

Vi hjelper med å tegne badet ditt i 3D, valg av fliser, fuger, baderomsutstyr og planløsninger for å lage ditt drømmebad.

 

 

Nibe -Vannbåren varme

Som autorisert NIBE forhandler kan vi tilby markedets beste varmepumper.

Vi leverer komplette vannbåren varme anlegg til nybygg prosjekt og renoveringer

 

 

 

Toshiba – Luft/Luft varmepumper

Som Autorisert Toshiba varmepumpe forhandler. Tilbyr vi ferdig leverte varmepumper iht prislister på www.toshibavarmepumper.no

Toshiba’s Nye toppmodell leverer nå over 5 ganger energien den trekker

 

Gratis befaring

Vi tilbyr gratis befaring med hensikt å forsøke gi fast pris på de fleste prosjekter vi tar på oss, våre kunder skal føle seg trygg på prisen de har fått ikke medfølger skjulte kostnader.